En lördag i Mars

Idag var det en dansskola från Utby som var “på besök” på Allum och dansade vi scenen på övervåningen. Molly ville såklart gärna se det eftersom hon älskar dans! Vi kom och såg se sista 20 minutrarna och barnen tyckte att det var väldigt roligt.
Söta små, dom satt och klappade takten med händerna och tittade intresserat på.
Sen gick vi såklart till Hemmakväll för att köpa lite lördagsgodis. Vi passade på att plocka lite filmer i outlet-lådan också. 10 kr per dvd-film kändes helt okej!
Sex stycken filmer fick vi med oss hem. Fyra av dom har vi sett innan. Eller vi och vi, jag har i alla fall 😉 Två av dom har vi ingen aning om vad det är. Men är dom dåliga så var det ju inte direkt mycket pengar som kastades i sjön.
Kan du gissa vilka två jag inte har sett? 
Jo, just det! Jag kan ju ta och berätta hur vi startade dagen också. Förutom fotbollen då, som alltid startar lördagarna.
Jo, Stellis mådde ju inte så bra häromdagen. Det har varit lite fram och tillbaka med det nu. Lite småfebrig och klagat lite på ont i öronen. Igår ringde Oskar till vårdcentralen för att se om vi kunde komma dit, vi fick en tid till idag till “jourcentralen” då det inte fanns någon tid kvar igår.
Det visar sig att örat där trumhinnan sprack inte blivit helt friskt än och såklart inte har läkt ordentligtoch andra örat hade inte heller frisknat till ordentligt. Såklart att det inte har! Varför ska hon få bli helt frisk för?
Så vi tar väl och kör en ny kur med antibiotika nu då… Det har ju bara gått dryga veckan sedan vi avslutade förra kuren. Som tur är så smakade tydligen denna varianten godis enligt Stellis, så vi slipper kämpa som med kåvepeninet.
Det var denna lördagen det. Nu är klockan redan efter 18 och vi sitter i vardagsrummet och myser framför en film. När barnen har somnat så kommer jag och Oskar säkert somna i varsitt hörn av soffan, haha. Skämt å sido. Vi ska nog titta på Ack Värmland som vi spelade in igår. Jag gillade verkligen första avsnittet som gick förra veckan, skitkul verkligen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *