Nya saker till barnen

Igår köpte jag ju också nya skor till barnen. Förra säsongens skor är alldeles för slitna, trasiga eller så har dom vuxits ur. Jag gick såklart till Skopunkten. Det känns alltid bra om jag lyckas hitta skor där, speciellt till barnen eftersom det är köp 3 betala för 2. Med tanke på den hastigheten som skorna slits och fötterna växer så är det skönt att komma undan lite billigare i pris.
Oskar var snäll nog att mäta kidsens fötter åt mig och skicka måtten på sms. Då slapp jag gissa storlekar utan kunde mäta mig fram istället.
Jag fick i alla fall tag på varsitt par till barnen (det kan nog bli fler längre fram).
Blå och orange till Casper. Han såg denna och en annan på bild och valde denna.
Till Molly blev det glittrigt och rosa och lite lite turkost.
Stella Josefine fick ett par blommiga skor. I en mycket större storlek än jag trodde att hon skulle ha…
Barnen blev väldigt glada över att se vad som låg i påsarna när jag kom hem.
Nu får vi hoppas att snön håller sig borta så att skorna kommer till användning ordentligt.
Bara jag som behöver nya vårskor nu (kanske Oskar också) men jag klarar mig ett tag till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *