Möblera om

Vi har börjat fundera på att möblera om i vardagsrummet för att få plats med ett skrivbord. I så fall blir det en total ommöblering och helst en del nya möbler också.
Ett skrivbord är något som vi verkligen behöver. Framför allt Oskar som jobbar hemifrån en del. Som det är nu sitter han oftast vi matsalsbordet och jobbar och det blir ju lite jobbigt. Inte så bekvämt och sen måste han flytta undan sina saker så fort vi ska äta vilket bara blir omständigt.
Sen skulle jag tycka att det vore skönt att kunna sitta vid ett skrivbord och blogga istället för att sitta uppkrupen i soffan som jag oftast gör nu. Det gör mig bara trött och då är det inte säkert att jag orkar lika mycket.
Vi har fattat tycke för serien Liatorp från Ikea.
Jag vet precis vart skrivbordet ska stå!
Såklart så behöver vi också ha ny TV-bänk också om vi nu ska möblera om.
Bara lite fler möbler som behöver köpas. Och ja, jag har helt snöat in på Liatorp!
Nu kommer ju inte denna ändringen ske på stört, utan det kommer ta ett tag. Jag vill ju inte ruinera oss för att jag vill ha lite nya möbler här hemma. Vi tar en sak i taget och första prio är det på skrivbordet. Förhoppningsvis så blir det relativt snart, men vi måste ju hitta den “perfekta” skrivborsstolen till den också. Inget skrivbord utan stol helt enkelt.
Har du någon speciell möbelserie som du tycker lite extra mycket om?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *