En helt vanlig kväll

Vilken kväll det blev. Stellis fick i sig lite kvällsmat innan hon kom tillbaka till soffan och däckade.Vi fick ta och bära in henne till sängen.
Casper har hoppat omkring och sjungt större delen av kvällen. Men istället för att sjunga på Frost-medleyt till talangjakten som han gjort alla andra dagar så bytte han till “Groupie”. Så vi har får höra en massa ‘Ojojojojojojoj….vi ska ta en groovie’. Om och om igen. Samtidigt har Molly dansat robot-dansen och övat sig på olika bugningar. Jag säger då det.
Nu sover barnen i alla fall. Men vardagsrummet ser ut som ett bombnedslag! Inte på grund av barnen idag. Det är min kära man som har spritt ut käder överallt. Vi har nämligen rensat i omgångar bland både våra och barnens kläder (främst barnens) men inte gjort något mer än att lägga undan i påsar. Vi har inte plats för hur mycket påsar med kläder som helst som ingen kan använda så nu är det ut till försäljning som gäller!
Det gäller att sortera och fota och prissätta. Jobbigt värre. Men då kommer det ju kanske till användning hos någon annan istället.
Nu är det kvällsmat och Supernatural en stund innan vi fortsätter eller om vi pausar till imorgon. Vi har nämligen mer i källaren…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *